Een online boekhouder

Een boekhouder of boekhoudster van Schalkwijk Administratie verzorgt de boekhouding van één of meerdere ondernemingen of zelfstandigen. Een boekhouder doet ander werk dan een accountant. Een boekhouder moet zich beperken tot samenstellende werkzaamheden terwijl de accountant een verklaring mag afgeven die iets zegt over de betrouwbaarheid van de gegevens. Bij controleplichtige bedrijven of instellingen is een accountantsverklaring bij wet verplicht, of wordt soms door belanghebbenden geëist. Een boekhouder mag deze verklaring niet afgeven. Het is dus zo dat een accountant wel alle werkzaamheden van een boekhouder mag doen, maar op dit punt dus niet andersom.

Boekhouder

De corona crisis hakt er flink in. Je klanten blijven weg en je kosten lopen door. Je word er zelf helemaal gek van. Na de crisis verwacht je op lange termijn misschien wel wat herstel van je omzet maar je zal je verdienmodel moeten aanpassen. Met dit stappenplan bepaal je jouw verwachte omzet en stel je vast hoe groot je liquiditeitsprobleem is. Je berekent hoeveel geld je nodig hebt: jouw financieringsbehoefte. En welke financieringsvorm bij jou past.  Iedereen herkent zich er nu wel in de leuke dingen die je moet laten gaan en de vraag is maar. Kan jij straks wel die leuke blijven gaan doen. Heel veel mensen zijn in deze periodes financieel onderuit gegaan en hebben daarom nu een online boekhouder. Jij ook? Zoek dan een goede boekhouder bij jou in die buurt die jou financiën op een rijtje zet.

Problemen

Door het COVID 19 virus zijn veel bedrijf maar misschien ook jij in de financiële problemen gekomen. Of wil jij alles gewoon netjes op een rijtje zetten en houden. Dan is een online boekhouder een goede oplossing. Door deze problemen oplossen kan je een financieel boekhouder inschakelen die de financiële situatie van zijn klanten te analyseren om hier vervolgens op in te spelen. Een boekhouder geef advies over hoe een bedrijf of hoe jij zelf het geld best kan besteden en wanneer. 

Online 

In deze corona tijd zijn veel dingen gesloten. Zo kunnen mensen elkaar ook niet ontvangen en met elkaar in contact komen. Daarom gaat alles tegenwoordig via de online weg. Mensen vergaderen, bellen, doen hun afspraken allemaal online via de computer of telefoon. Zo zijn er nu ook online boekhouder die niet op kantoor of bij de klant langs kan gaan om de boekhoudingen te komen doen. Op deze manieren blijven de meeste bedrijven overeind en gaan zij niet failliet. Dit is een goede oplossing in deze tijd.

Een online boekhouder

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *