financiële problemen

De corona crisis hakt er flink in. Je klanten blijven weg en je kosten lopen door. Je word er zelf helemaal gek van. Na de crisis verwacht je op lange termijn misschien wel wat herstel van je omzet maar je zal je verdienmodel moeten aanpassen. Met dit stappenplan bepaal je jouw verwachte omzet en stel je vast hoe groot je liquiditeitsprobleem is. Je berekent hoeveel geld je nodig hebt: jouw financieringsbehoefte. En welke financieringsvorm bij jou past.  Iedereen herkent zich er nu wel in de leuke dingen die je moet laten gaan en de vraag is maar. Kan jij straks wel die leuke blijven gaan doen. Heel veel mensen zijn in deze periodes financieel onderuit gegaan. Jij ook? ga dan opzoek naar een financieel adviseur die jou hulp bij financiële problemen .

voorbeeld

Neem het fictieve voorbeeld van een bedrijf in de event organisatie. De eigenaar en werknemers van zo bedrijf hebben nu niks te doen en geen inkomen en financiële problemen. Omdat er gewoon geen events of festivals plaatsvinden en georganiseerd worden. Zo hoeft er niet geregeld te worden wat er geregeld moet worden enz. Stel jij hebt een bedrijf en jij heb mensen in loondienst moeten jou werknemers wel hun betalingen kunnen betalen dus moet de baas wel betalen. Zo zijn er genoeg bedrijven die door het covid 19 virus failliet zijn gegaan. Dat is erg zonde en teleurstellend ook vooral.

Problemen oplossen

Door het COVID 19 virus zijn veel bedrijf maar misschien ook jij in de financiële problemen gekomen. Geen inkomen? Misschien geen baan meer? Geen baan kunnen vinden? of gewoon maar een minimuminkomen op dit moment. Je kunt het zo gek niet bedenken maar alles scenario’s zijn tegenwoordig mogelijk. Door deze problemen oplossen kan je een financieel advies inschakelen van Zorgeloos Administreren die De financieel adviseur doet dit door de financiële situatie van zijn klanten te analyseren om hier vervolgens op in te spelen. Een financieel adviseur is vaak in dienst van een financiële instelling zoals een bank maar kan ook zelfstandig werken. In dit geval fungeert de financieel adviseur als tussenpersoon.

Adviseur

Niet alleen over financiële problemen dingen helpt dit bedrijf jouw ook met herinneren aan. Om te kijken en om te zoeken naar oplossingen. ook om jou en jouw bedrijf te verbeteren en  weer op de rit te krijgen. Zo krijg jij weer inzicht in jouw financiën en is het weer mogelijk om groen licht te gaan zien.

Hulp bij financiële problemen

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *