Industriële led verlichting

Er zijn een aantal grote voordelen aan het gebruik van led verlichting in vergelijking tot spaarlampen of gloeilampen. Ten eerste is industriële led verlichting van bijvoorbeeld Led & Solar Solutions veel beter als het gaat om het milieu. Er worden veel minder grondstoffen gebruikt bij het maken en het laten branden van de verlichting. Dit komt omdat led verlichting veel minder warm wordt en dus meer van de elektriciteit die die krijgt kan gebruiken voor het geven van licht. Bij gloeilampen is het zo dat er een heel groot deel van de energie verloren gaat aan warmte. Het heet ook niet voor niks een gloeilamp. Verder is het zo dat de spaarlamp wel minder warm wordt. Led verlichting wordt helemaal niet warm. Dit kun je al merken door nadat een gloeilamp een tijdje heeft gebrand hem aan te raken.

Led verlichting in jouw loods

Als je als bedrijf veel werk verricht in een grote ruimte met bijvoorbeeld machines, kan het zo zijn dat het misschien te donker is als het donker buiten wordt. Ook is het zo dat als je veel spaarlampen moet gebruiken je veel duurder uit bent dan nodig. Ook is het minder fel licht. Als je dus maximaal wilt voor het minimale kun je het beste led verlichting kiezen. Industriële led verlichting is nog feller dan de consumenten variant. Als je deze dus in het dak van de loods hangt heb je meer dan genoeg licht om ieder hoekje en gaatje perfect te zien. Zo kun je ervoor zorgen dat je niks mist tijdens de productie en kun je perfecte producten afleveren bij jouw klanten.

Verschillende soorten led verlichting

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om de industriële led verlichting. Er zijn bijvoorbeeld tl lampen die je heel eenvoudig aan het dak van de loods kunt hangen. Ook zijn er panelen voor op een kantoor bijvoorbeeld. 

Industriële led verlichting in de kwekerij

Steeds meer mensen gebruiken led verlichting in de kwekerij. Dit komt omdat het een stuk goedkoper is dan andere varianten en het kan ervoor zorgen dat in de winter je meer groei hebt en de planten niet dood gaan. Deze vorm van led verlichting wordt Agro genoemd. Deze worden voor nu veel gebruikt in de tomaten en komkommer teelt. In de toekomst gaan er meerdere vormen van teelt deze vorm van verlichting gebruiken, omdat het heel eenvoudig is om te gebruiken en goedkoop is in gebruik.

Industriële led verlichting van hoge kwaliteit

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *