Zorgbeveiliging

Ambulancebroeder en politieagent mishandeld in Barendrecht. Dit soort berichten staan regelmatig in de krant. De laatste tijd is er steeds meer agressie in de wereld en dat is ook zo op de werkvloer in zorginstellingen. De veiligheidsrisico’s in deze branche is zorgwekkend. Het is niet te begrijpen waarom de mensen die ziel en zaligheid inzetten om te zorgen voor zieke en of oude mensen, baby’s, jonge mensen, een ieder die zorg heeft. Dat betreft ook de dierbaren van de mensen die mishandelen. We krijgen steeds meer te maken met spanningen in onze samenleving en dat heeft tot gevolg dat er veel mensen rondlopen met frustraties die ze niet onder controle hebben. Hoe moeten we daar mee omgaan terwijl de mensen in de zorg al zo druk zijn om hun werk te doen. 

Veilige werkomgeving

Hoe kan je dit voorkomen? Door te zorgen voor zorgbeveiliging waarbij er gezorgd wordt dat de mensen in de zorg zich honderd procent kunnen focussen op hun werk. De zorgbeveiliger zorgt ervoor dat de zorgmedewerker en zijn of haar cliënten worden ondersteund. Op deze manier zorg je voor een veilige werkomgeving van je personeel en je cliënten zodat het hele zorgproces vlekkeloos en optimaal kan verlopen. 

Een vertrouwd gezicht

Door het inschakelen van een zorgbeveiliger van Vossec Security  voor de zorgbeveiliging van je zorginstelling, zorg je ervoor dat een goed opgeleide professional vertrouwen geeft in onveilige en moeilijke situaties. Zij weten alles over het creëren van een veilige situatie. Ze hebben een enorme dosis ervaring in diverse situaties en zijn getraind om het hoofd koel te houden en vertrouwen te geven aan zowel de medewerkers in de zorg als haar cliënten maar ook weten ze om te gaan met de daders of gefrustreerde mensen die even niet weten hoe ze met hun boosheid en of verdriet moeten omgaan. De mensen van Vossec Security bezitten alle vaardigheden om te kunnen omgaan met cliënten met gedragsproblematiek. Ze bezitten dus specialistische skills ten opzichte van gewone beveiligers. Door een goede inschatting en een snelle en juiste handeling kunnen de zorgbeveiliger ervoor zorgen dat de zorg optimaal verleend kan worden door het zorgpersoneel. Naast het gegeven dat ze weten hoe ze hun beveiligingsrol kunnen vervullen zijn ze tegelijkertijd ook een gastheer of gastdame. Zij zijn voor alle cliënten en bewoners een aanspreekpunt en iedereen zal zich veilig voelen in hun buurt.

Voor meer informatie over zorgbeveiliging kan kan je kijken op de website.

Zorgbeveiliging

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.